Reacties

Wetende dat jullie zoveel persoonlijke ziel en zaligheid in dit Discours hebben gezet rest van mijn zijde slechts nederige, edoch grote dankbaarheid. Het drieluik was een fantastische compositie op basis waarvan vele actuele thema’s de revue passeerden, waarmee niet alleen de start van een vernieuwde dialoog, maar tegelijkertijd ook een (voorwaartse) richting werd (en wordt) gefaciliteerd. In een woord…Inspirerend..hetgeen in wat meer heedendaags jargon vertaald wordt in twee woorden: Vet Cool! ┬á

Het was een voorrecht om deelgenoot te hebben mogen zijn van dit alles, en derhalve wilde ik even deze blijk van waardering delen en zal er ongetwijfeld de komende dagen nog volop gelegenheid voor persoonlijke reflectie zijn.”

“Langs deze weg mijn complimenten voor het mooie en inspirerende programma van Het Discours. Ik voel me bevoorrecht dat ik hier aan heb kunnen deelnemen. Ik vond het mooi om te zien hoe de balans is gezocht tussen kritisch zijn en aanzetten tot zelfreflectie en niet al te moralistisch zijn (al zou dat voor sommigen geen kwaad kunnen). Ik hoop dat anderen net zo aan het denken zijn gezet als ik en beseffen dat het een voortdurende worsteling van het individu in het systeem is. De bijbel, de kunsten en de muziek, ze krijgen ineens meer betekenis hierdoor. Voor mij zeker iets dat naar meer smaakt.

“Nogmaals mijn hartelijke dank voor gisteravond. Ik heb het als bijzonder inspirerend en motiverend ervaren. Ik heb bijna niet geslapen en verder nagedacht over hoe ook ik mijn bijdrage kan leveren aan de transformatie die nodig is.”

“Hartelijk bedankt voor Het Discours. Ik vond het een hele eer om er aanwezig te mogen zijn.”

“Ik heb genoten om deelgenoot te mogen zijn van dit inspirerende drieluik. We hebben volgens mij zonder uitzondering alle deelnemers weten te raken en dat is waar het in deze tijd om gaat.”

“Nogmaals enorm bedankt voor een machtige avond van/met mens, kunst, muziek en prikkelende vertellingen!”

“Heel fijn om erbij te mogen Zijn, wat een mooie bijeenkomst was het weer. Waanzinnig hoe jullie dit drieluik in elkaar hebben gezet, heel erg inspirerend!”

“Het was een groot genoegen en reflecties waren veelvuldig, ingrijpend.
Iedereen is (een beetje) veranderd, beter geïnformeerd, maar vooral
uitgedaagd het bij je zelf te zoeken.”